Update

Na een Corona/kerststilte, de draad weer opgepakt.

Deze periode zet me verder aan het denken over de tegenstellingen in de wereld, polarisatie, hard tegen hard. We raken steeds meer verdeeld over zoveel zaken die me zo aan het hart gaan, de klimaatverandering die richting het point of no return aan het gaan is, de politieke situatie, het tegenover elkaar staan van de haves en de have nots. Kortom, ik maak me zorgen!

Maar hoe ga ik dat verwerken in iets beeldends, Ik denk aan spiegelen over een lijn die dwars door het veld gaat. Wat kan me dat gaan brengen. Doen, onderzoeken, aan de slag dus.

Maar ook het proberen weer te geven van het ouder wordende gezicht, vind ik nog een grote uitdaging.

Veel om aan te werken dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s