Lijnen, vlekken en ecoline

Na mijn telefoongesprekje met Wien eerder deze week, met volle moed en vooral zin me op het werk gestort. Alhoewel ik gestart ben met haar tip om me bezig te houden met de structuren van wat ik aangebracht heb op de andere werken. Oftewel de draden van de haak- en breiwerkjes.

Moest al snel vaststellen dat ik voor dat precieze werk niet echt genoeg geduld heb. Wat ik wel prettig vind is met ecoline wat opzetten en daar dan wat mee doen. En de volgende les was dat ik moet weten waar en wanneer te stoppen!

De joke was dat ik hier al snel een connectie zag met het gebeuren in de US!

Wilde vandaag graag terug naar een eenvoudige opzet. In eerste instantie lukte dat niet, maar bij de tweede poging koos ik voor maar 2 kleuren en een blaadje uit de tuin en dat gaf weer plezier.

En die laatste 2 foto’s geven inspiratie voor volgende week!

Een gedachte over “Lijnen, vlekken en ecoline

  1. ha Yasmina, zit net je blog te lezen en bedenk me dat het knap is hoe gemotiveerd je blijft in deze rottige corona tijd. Leuk dat je ook foto’s maakt van alle fases van je werk, dat is altijd heel verhelderend en leerzaam. ‘Had ik eerder moeten stoppen’ en ‘wat kan ik nu nog doen’, zijn dan vragen die opkomen. Leerzaam! In plaats van ecoline raad ik aan om ook eens met verdunde acrylverf te werken[ heel dun en dan in lagen opbouwen].kortom, goed werk.Ik wordt er blij van. Ga vooral door!!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s