2e hands doeken

Voor mij betekent gelaagdheid eigenlijk verdieping of gewoon letterlijk lagen over elkaar.

Daarom leek het me niet meer dan logisch om oude werken, waar ik jaren geleden mee bezig ben geweest en waar ik er meer dan zat van op zolder heb staan, eens opnieuw onder handen te nemen.

Daarnaast wil ik graag kijken wat ik kan doen met allerlei afval. Op welke manieren kan dat verwerken in en op de doeken.

Wat een pot Gesso al niet kan betekenen voor een doek. Kon het oude doek eigenlijk niet langer aanzien. Veel te druk, enorm felle kleuren. In de vervolgstap zie je ook veel beter het reliëf wat er al in zat en dus ook veel beter de gelaagdheid.

De bovenste is naar mijn eigen gevoel al af. Wat vinden jullie?

De onderste zou zo al iets kunnen zijn, maar wil toch verder.

Een gedachte over “2e hands doeken

  1. ha Yasmina, je bent al lekker opdreef. Voor mij is dit wel moeilijk te beoordelen zo van een foto, maar hier is mijn reactie: Het bovenste doek krijgt door de bewerking meer diepgang. Het onderste zou ik leven laten liggen. De manier om je oude werken opnieuw te bekijken is erg leuk en is ook spannend om te doen, maar niet eenvoudig! ga door…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s