En weer een weekje verder

Deze week oma en opa Hengstmengel – de Graaff onder handen genomen. Ben redelijk tevreden over het resultaat, juist omdat opa goed lijkt, maar voel dat ik alles gelijkend wil maken. Ben bezig met het zo mooi mogelijk te maken ipv mijn eigen draai eraan te geven.

Omdat ik dan merk dat ik zo precies bezig ben, vind ik het lekker om gewoon even vrij bezig te zijn, Heb een vel papier met daarop stukjes golfkarton en breiwerk bewerkt met verf en er kwam een geinig gezichtje uit. Die andere was totaal zonder doel gewoon bezig zijn.

Omdat er binnenkort een nieuwe loot aan de familietak toegevoegd wordt, ook nog een zwangere nicht afgebeeld. Moet eerlijk zeggen dat ik de versie in potlood sterker vind dan hoe het geëindigd is met ecoline.

Tenslotte heb ik deze week ook nagedacht over de presentatie van the whole family.

Weet nog niet of het echt te realiseren valt, maar het lijkt me wel wat om te werken met een lijst waarin ik een bepaalde afbeelding plaats en dat ik daarachter, hangend aan een ijzeren draad of touw, met afstandsbusjes, alle andere afbeeldingen hang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s