Blog 15, Corona

Wat baal ik ervan dat we elkaar nu niet zien, dat we echt op onszelf aangewezen zijn, dat H19 verboden gebied is en dat hierdoor de onderlinge inspiratie er niet is.

Ben veel minder bezig met papier en doek en de klei zie en voel ik al helemaal niet.

En toch ligt de inspiratie nu op straat. Ga hem proberen te vangen.

Zag vanmorgen in de Volkskrant een foto van Stephan Vanfleteren. Deze zette me aan tot actie.

Zag de gevaarlijke rust die er nu heerst, maar dat is voor velen slechts schijn. De wereld overvalt iets, waar we met man en macht tegen vechten en dat blauwe hierboven kwam eruit. Kunnen de vogels ertegen vechten of storten ze neer?

2 gedachten over “Blog 15, Corona

  1. Ha Yasmina, ja enorm balen dat we elkaar nu niet kunnen zien en dat we noodgedwongen aangewezen zijn op de mail en blog en andere social media. Toch is het misschien wel fijn om door te blijven tekenen en schilderen. Er gebeurd nu zoveel in de wereld, die nu toch opeens noodgedwongen veel kleiner is. Leuk dat je geïnspireerd raakte van het werk van Stefan Vanfleteren, prachtig werk maakt hij! Daar zou je ook iets mee kunnen doen in de opdracht die Servaas jullie heeft gegeven. Zoek een foto van Stefan Vanfleteren en maak die zo goed mogelijk na en post die op Instagram #tussenkunstenquarantaine #h19academie…….succes!!

    Like

  2. Hoe zo’n kroonachtig vormpje de wereld zó op z’n kop kan zetten! Inderdaad balen. Maar van jouw zie ik wel gave dingen langs komen. super hoor.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s