het verhaal….

het verhaal dat je wil vertellen met je werk, het thema! dit is eigenlijk het uitgangspunt om je werk te maken, daarna ga je kijken in wat voor techniek en in welke mate van abstractie. Een prachtig voorbeeld in de video over Peter Doig. Hij spreekt over zijn uitgangspunten, zijn foto’s die hij om zet in tekeningen en etsen en later in grote schilderwerken. Bekijk de video vooral het eerste deel en google Peter Doig. hij is een goed voorbeeld van hoe je een beeldend verhaal vertelt en figuren kan plaatsen in een omgeving. Misschien in deze tijd van sociale onthouding en met verveling op de loer, een goed moment om eens te onderzoeken………succes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s