reader

Nog even over de reader;

er staan verschillende kunstenaars genoemd in de reader en het is de bedoeling dat jullie die dan ook even googelen om te zien hoe zij hun onderwerpen behandelen. Op de achterkant van de reader staan de geraadpleegde bronnen. De boeken die erop staan hoef je echt niet perse te lezen [mag natuurlijk wel], maar de sites zijn wel handig om te bezoeken. op deze manier leer je ook andere kunstenaars en hun werkwijze kennen. Dit kan ook een inzicht geven in je eigen proces.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s